Arròs cremós de cresta de gall i carreretes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Pallàs
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Big Ben, Golmés (Lleida)

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs bomba
  • 1 l de brou de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 pot de crestes de gall confitades
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 50 g de formatge Idiazabal
  • 4 cullerades de nata líquida
  • 4 cullerades de mantega
  • sal
  • pebre
  • cebollí
  • 400 g de carreretes
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba picada en una paella amb una mica d'oli.
Quan estigui daurada, incorporeu-hi les crestes de gall tallades a dauets, les carreretes i remeneu-ho. Mentrestant, escalfeu la nata líquida en un cassó, afegiu-hi el formatge ratllat i deixeu-lo desfer. A continuació, afegiu l'arròs al sofregit. Aneu-hi incorporant el brou a mesura que el vagi absorvint. Tot seguit, salteu, en una paella, unes crestes que haureu reservat per la decoració. I ja, per acabar, afegiu mantega i una mica de formatge a l'arròs, i remeneu-ho. Emplateu-ho i decoreu-ho amb una mica d'escuma d'Idiazabal.
Anar al contingut