Arròs cremós de bacallà i espàrrecs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Teresa Olivella
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cata 1.81, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 200 g de bacallà
  • 5 escalunyes
  • 3 grans d'all
  • julivert picat
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 1/2 l de brou d'espinacs i espàrrecs
  • 2 cullerades de parmesà
  • 2 l de fumet de peix i espines de bacallà
  • sal

PREPARACIÓ

  1. En una paella amb una mica d'oli, poseu-hi les escalunyes picades, l'all i julivert picat i el vi blanc.
  2. Quan el vi hagi reduït, afegiu-hi el bacallà tallat a trossos, l'arròs i remeneu-ho un parell de minuts.
  3. Tot seguit, aboqueu-hi el fumet de peix i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts.
  4. A continuació, afegiu-hi els espàrrecs tallats a trossos, el brou d'espinacs i espàrrecs, el parmesà i deixeu-ho coure un parell de minuts més, sense deixar de remenar.
  5. I ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut