Arròs caldós de senglar i fredolics
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Benvingut Aligué
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Aligué, Manresa
INGREDIENTS
- 1/2 kg costellar de senglar confitat amb el seu greix
- 3 cebes
- 2 tomàquets
- 1 got de vi ranci
- fredolics
- 300 g d'arròs bomba
- 1 gra d'all
- julivert
- sal
- pebre
- oli
- brou de senglar i bolets
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una cassola el greix del senglar confitat.
Afegiu-hi ceba tallada i daureu-la. Seguidament, incorporeu-hi tomàquet triturat, all i julivert. Remeneu-ho i afegiu-hi vi ranci, i quan s'hagi reduït, incorporeu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant dos minuts. Després afegiu-hi el costellar de senglar confitat i el brou de verdures ben calent. Deixeu-ho coure durant 8 minuts. A continuació, afegiu-hi els fredolics, que prèviament haureu saltat, i deixeu-ho coure 7 minuts més. Finalment, deixeu reposar l'arròs 5 minuts i ja podreu emplatar-lo. Decoreu-ho amb julivert.
Afegiu-hi ceba tallada i daureu-la. Seguidament, incorporeu-hi tomàquet triturat, all i julivert. Remeneu-ho i afegiu-hi vi ranci, i quan s'hagi reduït, incorporeu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant dos minuts. Després afegiu-hi el costellar de senglar confitat i el brou de verdures ben calent. Deixeu-ho coure durant 8 minuts. A continuació, afegiu-hi els fredolics, que prèviament haureu saltat, i deixeu-ho coure 7 minuts més. Finalment, deixeu reposar l'arròs 5 minuts i ja podreu emplatar-lo. Decoreu-ho amb julivert.