Arròs caldós de senglar i fredolics

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Benvingut Aligué
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Aligué, Manresa

INGREDIENTS

  • 1/2 kg costellar de senglar confitat amb el seu greix
  • 3 cebes
  • 2 tomàquets
  • 1 got de vi ranci
  • fredolics
  • 300 g d'arròs bomba
  • 1 gra d'all
  • julivert
  • sal
  • pebre
  • oli
  • brou de senglar i bolets

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una cassola el greix del senglar confitat.
Afegiu-hi ceba tallada i daureu-la. Seguidament, incorporeu-hi tomàquet triturat, all i julivert. Remeneu-ho i afegiu-hi vi ranci, i quan s'hagi reduït, incorporeu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant dos minuts. Després afegiu-hi el costellar de senglar confitat i el brou de verdures ben calent. Deixeu-ho coure durant 8 minuts. A continuació, afegiu-hi els fredolics, que prèviament haureu saltat, i deixeu-ho coure 7 minuts més. Finalment, deixeu reposar l'arròs 5 minuts i ja podreu emplatar-lo. Decoreu-ho amb julivert.
Anar al contingut