Arròs caldós de guatlla i botifarró
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Santiago
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de Santa Caterina, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs bomba
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 albergínia
- 1 tassa de tomàquet ratllat
- oli d'oliva
- 4 botifarrons de ceba
- 4 guatlles
- 1/2 carbassó
- 1 pastanaga
- 4 alls tendres
- brou d'aviram
- julivert
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli, sofregiu les guatlles salpebrades i el botifarró esmicolat.
Mentrestant, poseu en un colador la pastanaga, la ceba i el carbassó tot tallat a daus petits i escaldeu-les uns segons en un cassó amb aigua bullint. Després, refredeu-ho en un bol amb aigua i gel i reserveu-ho.
A continuació, en una altra cassola, sofregiu la ceba, el pebrot vermell, el pebrot verd i l'albergínia, tot tallat a daus molt petits. Quan estigui tot daurat, poseu-hi el botifarró i les guatlles i remeneu-ho bé. Seguidament, afegiu-hi l'arròs, el brou i deixeu-ho coure. Quan l'arròs estigui gairebé cuit, poseu-hi les verdures que teníeu reservades, el julivert i una mica més de botifarró, deixeu-ho coure 5 minuts més i ja podeu servir-ho.
Mentrestant, poseu en un colador la pastanaga, la ceba i el carbassó tot tallat a daus petits i escaldeu-les uns segons en un cassó amb aigua bullint. Després, refredeu-ho en un bol amb aigua i gel i reserveu-ho.
A continuació, en una altra cassola, sofregiu la ceba, el pebrot vermell, el pebrot verd i l'albergínia, tot tallat a daus molt petits. Quan estigui tot daurat, poseu-hi el botifarró i les guatlles i remeneu-ho bé. Seguidament, afegiu-hi l'arròs, el brou i deixeu-ho coure. Quan l'arròs estigui gairebé cuit, poseu-hi les verdures que teníeu reservades, el julivert i una mica més de botifarró, deixeu-ho coure 5 minuts més i ja podeu servir-ho.