Arròs amb llet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xico Floria
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Mifanera, Barcelona
INGREDIENTS
- 225 g d'arròs Vialone Nano
- 2 canonets de vainilla
- 1 canó de canyella
- 2 g de canyella en pols
- 175 g de sucre
- 425 g d'aigua
- 1 llimona
- 20 g de mantega
- 4 cullerades de formatge mascarpone
- 4 cullerades de sorbet de llimona
PREPARACIÓ
Feu una infusió amb aigua, canyella, sucre i polpa de vainilla. Després, coleu-la.
Mentrestant, sofregiu l'arròs en un cassó amb oli. Quan hagi agafat color, mulleu-lo amb la infusió i deixeu-lo bullir durant 12 minuts. A continuació, retireu-ho del foc i afegiu-hi el formatge. Remeneu-ho bé fins a aconseguir una textura homogènia.
I ja per acabar, emplateu l'arròs amb llet i tireu-hi per sobre una mica de canyella en pols i ratlladura de llimona. Finalment, poseu una bola de sorbet de llimona al cantó.
Mentrestant, sofregiu l'arròs en un cassó amb oli. Quan hagi agafat color, mulleu-lo amb la infusió i deixeu-lo bullir durant 12 minuts. A continuació, retireu-ho del foc i afegiu-hi el formatge. Remeneu-ho bé fins a aconseguir una textura homogènia.
I ja per acabar, emplateu l'arròs amb llet i tireu-hi per sobre una mica de canyella en pols i ratlladura de llimona. Finalment, poseu una bola de sorbet de llimona al cantó.