Arròs amb llet

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xico Floria
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Mifanera, Barcelona

INGREDIENTS

  • 225 g d'arròs Vialone Nano
  • 2 canonets de vainilla
  • 1 canó de canyella
  • 2 g de canyella en pols
  • 175 g de sucre
  • 425 g d'aigua
  • 1 llimona
  • 20 g de mantega
  • 4 cullerades de formatge mascarpone
  • 4 cullerades de sorbet de llimona

PREPARACIÓ

Feu una infusió amb aigua, canyella, sucre i polpa de vainilla. Després, coleu-la.
Mentrestant, sofregiu l'arròs en un cassó amb oli. Quan hagi agafat color, mulleu-lo amb la infusió i deixeu-lo bullir durant 12 minuts. A continuació, retireu-ho del foc i afegiu-hi el formatge. Remeneu-ho bé fins a aconseguir una textura homogènia.

I ja per acabar, emplateu l'arròs amb llet i tireu-hi per sobre una mica de canyella en pols i ratlladura de llimona. Finalment, poseu una bola de sorbet de llimona al cantó.
Anar al contingut