Arròs amb llet

Puntuació:

2,92 / 5

Categoria:
postres, postres
Aliment principal:
arròs
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (423 vots)

Tags:


Canals:

Ingredients

  • 200 g d'arròs
  • 1 l de llet
  • 200 g de sucre
  • 1 pela de llimona
  • 1 canó de canyella
  • canyella en pols

Elaboració

Poseu l'arròs en aigua freda i deixeu-lo al foc fins que arrenqui el bull, i després escorreu-lo.

En un altre cassó, poseu la llet, la pela de llimona, un tros de canó de canyella i el sucre. Remeneu-ho i espereu fins que comenci a bullir.

Tireu-hi l'arròs i deixeu-ho coure, durant 22 o 24 minuts i a foc lent.

Podeu acabar i presentar aquest plat de 2 maneres. Poseu-lo en dos bols i deixeu-lo refredar a la nevera. Remeneu enèrgicament el d'un bol per tal d'accelerar-ne la refrigeració.

La primera presentació consisteix a espolsar una mica de canyella en pols pel damunt de l'arròs. Per presentar-Io de la segona manera, agafeu l'arròs que s'ha refredat més ràpidament, ompliu-ne uns motlles petits i circulars, i acompanyeu-lo amb un tros de pela de llimona i amb una mica d'escuma de canyella.

Per fer aquesta escuma, poseu nata i canyella a bullir, refredeu-la a la nevera durant 24 hores, i munteu-la com una nata normal. Espolseu una mica de sucre sobre l'arròs, i cremeu-lo amb el cremador.

Fotos de la recepta (1)

El restaurant

Hotel Pessets

Cuiner:

Comentaris (6)

  • Club de cuines

    Club de cuines diu:

    26/07/2011 16:01:15 Marca com a ofensiu

    Lamentem la situació creada i demanem disculpes per l'ús de la imatge. Hem afegit les referències d'autoria necessàries.

  • Víctor Manuel

    Víctor Manuel diu:

    24/07/2011 18:51:31 Marca com a ofensiu

    Debería daros vergüenza después de recibir losemails de su autora seguir usando una foto que no es vuestra sin, sencillamente, mencionar su autoría. No trabajo para creativegans.net, solo he leído su lista negra de webs que se niegan a reconocer la autoría de sus fotos y viniendo de un medio "serio" como el vuestro es de pura... vergüenza, lo dicho.

  • Umngane

    Umngane diu:

    22/07/2011 11:10:46 Marca com a ofensiu

    Hola. Es molt trist que hagueu copiat la foto d'aquest blog http://www.creativegan.net/archives/arroz-con-leche-de-soja/ Sense indicar a la vostra página qui es l'autor. No m'esperaba això de TV3.

  • Oscar

    Oscar diu:

    22/07/2011 08:25:56 Marca com a ofensiu

    Si la foto d'aquesta recepta no és vostra, com a mínim acompliu la llicència que té i reconegueu l'autoria. Tan complicat és??

  • Clara

    Clara diu:

    06/06/2011 21:22:01 Marca com a ofensiu

    M'ha agradat molt la manera d'explicar-ho. Salutacions, Clara, esperem que surti bo! Gràcies.

  • Guillem Font

    Guillem Font diu:

    05/12/2010 18:37:18 Marca com a ofensiu

    Hola, en primer lloc felicitar-vos per la pàgina, i tot seguit dir-vos que sempre consulto les receptes aquí i realment estan molt ben explicades. La darrera recepta que he consultat ha estat l'arròs amb llet i m'ha sortit de fàbula, per llepar-se'n els dits. Espero que perduri durant molt de temps aquesta pagina (disculpeu-me pels signes de puntuació, els corresponents teclats no em funcionen). Salutacions. Guillem.

Recepta de:
Receptes publicades:
3583
Vots rebuts:
831984
Comentaris rebuts:
1075
Seguidors:
177