Arr˛s amb llet

Puntuaciˇ:

2,92 / 5

Categoria:
postres, postres
Aliment principal:
arr˛s
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboraciˇ:

Puntua (451 vots)

Tags:


Canals:

Ingredients

  • 200 g d'arr˛s
  • 1 l de llet
  • 200 g de sucre
  • 1 pela de llimona
  • 1 canˇ de canyella
  • canyella en pols

Elaboraciˇ

Poseu l'arr˛s en aigua freda i deixeu-lo al foc fins que arrenqui el bull, i desprÚs escorreu-lo.

En un altre cassˇ, poseu la llet, la pela de llimona, un tros de canˇ de canyella i el sucre. Remeneu-ho i espereu fins que comenci a bullir.

Tireu-hi l'arr˛s i deixeu-ho coure, durant 22 o 24 minuts i a foc lent.

Podeu acabar i presentar aquest plat de 2 maneres. Poseu-lo en dos bols i deixeu-lo refredar a la nevera. Remeneu enŔrgicament el d'un bol per tal d'accelerar-ne la refrigeraciˇ.

La primera presentaciˇ consisteix a espolsar una mica de canyella en pols pel damunt de l'arr˛s. Per presentar-Io de la segona manera, agafeu l'arr˛s que s'ha refredat mÚs rÓpidament, ompliu-ne uns motlles petits i circulars, i acompanyeu-lo amb un tros de pela de llimona i amb una mica d'escuma de canyella.

Per fer aquesta escuma, poseu nata i canyella a bullir, refredeu-la a la nevera durant 24 hores, i munteu-la com una nata normal. Espolseu una mica de sucre sobre l'arr˛s, i cremeu-lo amb el cremador.

Fotos de la recepta (1)

El restaurant

Hotel Pessets

Cuiner:

Comentaris (6)

  • Club de cuines

    Club de cuines diu:

    26/07/2011 16:01:15 Marca com a ofensiu

    Lamentem la situaciˇ creada i demanem disculpes per l'˙s de la imatge. Hem afegit les referŔncies d'autoria necessÓries.

  • VÝctor Manuel

    VÝctor Manuel diu:

    24/07/2011 18:51:31 Marca com a ofensiu

    DeberÝa daros vergŘenza despuÚs de recibir losemails de su autora seguir usando una foto que no es vuestra sin, sencillamente, mencionar su autorÝa. No trabajo para creativegans.net, solo he leÝdo su lista negra de webs que se niegan a reconocer la autorÝa de sus fotos y viniendo de un medio "serio" como el vuestro es de pura... vergŘenza, lo dicho.

  • Umngane

    Umngane diu:

    22/07/2011 11:10:46 Marca com a ofensiu

    Hola. Es molt trist que hagueu copiat la foto d'aquest blog http://www.creativegan.net/archives/arroz-con-leche-de-soja/ Sense indicar a la vostra pßgina qui es l'autor. No m'esperaba aix˛ de TV3.

  • Oscar

    Oscar diu:

    22/07/2011 08:25:56 Marca com a ofensiu

    Si la foto d'aquesta recepta no Ús vostra, com a mÝnim acompliu la llicŔncia que tÚ i reconegueu l'autoria. Tan complicat Ús??

  • Clara

    Clara diu:

    06/06/2011 21:22:01 Marca com a ofensiu

    M'ha agradat molt la manera d'explicar-ho. Salutacions, Clara, esperem que surti bo! GrÓcies.

  • Guillem Font

    Guillem Font diu:

    05/12/2010 18:37:18 Marca com a ofensiu

    Hola, en primer lloc felicitar-vos per la pÓgina, i tot seguit dir-vos que sempre consulto les receptes aquÝ i realment estan molt ben explicades. La darrera recepta que he consultat ha estat l'arr˛s amb llet i m'ha sortit de fÓbula, per llepar-se'n els dits. Espero que perduri durant molt de temps aquesta pagina (disculpeu-me pels signes de puntuaciˇ, els corresponents teclats no em funcionen). Salutacions. Guillem.

Recepta de:
Receptes publicades:
3718
Vots rebuts:
900649
Comentaris rebuts:
1153
Seguidors:
190