Arròs amb guatlles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Pessets
INGREDIENTS
- 300 g d'arròs
- 4 guatlles
- 200 g de bròquil verd
- 1/2 ceba
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- 1 gotet d'oli d'oliva
- sal
- brou d'aviram o aigua
PREPARACIÓ
Saleu els trossos de guatlla i sofregiu-los en una cassola amb una mica d'oli.
Quan ja hagin agafat color, afegiu-hi la ceba trinxada i l'all picat. Un cop daurats, tireu-hi l'arròs. Doneu-hi un parell de voltes, i poseu-hi les dues cullerades de salsa de tomàquet. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi l'aigua bullent o el brou d'aviram. Saleu-ho i afegiu-hi el bròquil. Deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Quan ja hagin agafat color, afegiu-hi la ceba trinxada i l'all picat. Un cop daurats, tireu-hi l'arròs. Doneu-hi un parell de voltes, i poseu-hi les dues cullerades de salsa de tomàquet. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi l'aigua bullent o el brou d'aviram. Saleu-ho i afegiu-hi el bròquil. Deixeu-ho coure uns 15 minuts.