Arròs amb costella adobada
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Arròs amb costella adobada
- (per a 2 persones)
- 300 g de costella de porc adobada
- 400 ml de brou de pernil
- 150 g de cigrons cuits
- 140 g d'arròs bomba
- 1 pebrot verd petit
- 150 g de llom bacallà
- 200 g de llengües de bou
- picada d'all i julivert
PREPARACIÓ
1. Piquem el pebrot verd petit i tallem a dauets els bolets.
2. Escalfem la cassola on farem l'arròs, hi afegim un raig d'oli i marquem les costelles de porc adobades.
3. Quan les costelles comencin a quedar rostides, afegim el pebrot verd picat i els cigrons a la cassola.
4. Un cop el pebrot comenci a estar tou, hi afegim l'arròs i un punt de sal. Remenem tots els ingredients i ho deixem coure fins que l'arròs se sofregeixi.
5. Escalfem en un cassó el brou de pernil i, abans que arrenqui el bull, l'aboquem a la cassola i deixem coure tots els ingredients a foc mitjà.
6. Escalfem ara una paella per saltar els bolets. Afegim un raig d'oli a la paella calenta i hi aboquem alhora les llengües de bou i la picada. Barregem tots dos ingredients i els saltem.
7. Afegim el saltat de bolets a l'arròs, remenem els ingredients i els repartim bé per tota la cassola.
8. Tallem a daus grossos el llom de bacallà i afegim aquests daus a l'arròs. Deixem coure l'arròs uns minuts més i cap a taula!
2. Escalfem la cassola on farem l'arròs, hi afegim un raig d'oli i marquem les costelles de porc adobades.
3. Quan les costelles comencin a quedar rostides, afegim el pebrot verd picat i els cigrons a la cassola.
4. Un cop el pebrot comenci a estar tou, hi afegim l'arròs i un punt de sal. Remenem tots els ingredients i ho deixem coure fins que l'arròs se sofregeixi.
5. Escalfem en un cassó el brou de pernil i, abans que arrenqui el bull, l'aboquem a la cassola i deixem coure tots els ingredients a foc mitjà.
6. Escalfem ara una paella per saltar els bolets. Afegim un raig d'oli a la paella calenta i hi aboquem alhora les llengües de bou i la picada. Barregem tots dos ingredients i els saltem.
7. Afegim el saltat de bolets a l'arròs, remenem els ingredients i els repartim bé per tota la cassola.
8. Tallem a daus grossos el llom de bacallà i afegim aquests daus a l'arròs. Deixem coure l'arròs uns minuts més i cap a taula!