Arròs amb conill i cargols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Pessets
INGREDIENTS
- 1/2 conill
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- 1 pebrot verd
- 4 talls de confitat de porc (botifarra o costella)
- 1/2 kilo de cargols -4 tasses de cafè d'arròs
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Salpebreu els trossos de conill i enrossiu-los en una cassola amb una mica d'oli calent.
Retireu-los i utilitzeu el mateix oli per daurar la ceba i el pebrot ben picats. Quan estigui a punt, afegiu-hi l'all i el julivert trinxats. Doneu-hi dues voltes i tireu-hi l'ametlla picada i el tomàquet, prèviament escaldat i trossejat. Deixeu-ho coure una estona i després poseu-hi la llonganissa confitada amb el seu greix. Remeneu-ho una mica i tireu-hil el conill. Cobriu-lo amb aigua i deixeu-ho coure uns 10 minuts. Proveu-ho de sal, tireu-hi l'arròs i deixeu-ho coue10 minuts més. Afegiu-hi els cargols i acabeu de coure-ho al forn, durant 8 minuts i a 200 graus.
Retireu-los i utilitzeu el mateix oli per daurar la ceba i el pebrot ben picats. Quan estigui a punt, afegiu-hi l'all i el julivert trinxats. Doneu-hi dues voltes i tireu-hi l'ametlla picada i el tomàquet, prèviament escaldat i trossejat. Deixeu-ho coure una estona i després poseu-hi la llonganissa confitada amb el seu greix. Remeneu-ho una mica i tireu-hil el conill. Cobriu-lo amb aigua i deixeu-ho coure uns 10 minuts. Proveu-ho de sal, tireu-hi l'arròs i deixeu-ho coue10 minuts més. Afegiu-hi els cargols i acabeu de coure-ho al forn, durant 8 minuts i a 200 graus.