Arròs amb bolets i costelles de xai

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Empar Soler
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: La Nau (Casserres)
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fruits secs en general són rics en greixos saludables, anomenats poliinsaturats, i també en vitamina E, tots dos nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 16 costelles de xai petites
  • 1 carbassó
  • 2 grans d'all
  • 300 g de fruits secs variats ( ametlles, nous, avellanes i festucs)
  • julivert
  • 100 g de pa ratllat
  • 3 ous
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • Ingredients per a l'arròs:
  • 160 g d'arròs bomba
  • 200 g de bolets confitats
  • 2 grans d'all
  • 50 g d'oli d'oliva verge extra
  • 300 g de caldo de verdures
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer l'arròs, peleu i piqueu els alls, i fregiu-los, juntament amb els bolets, en una cassola amb una mica d'oli durant 5 minuts. Després, afegiu-hi l'arròs, deixeu-lo enrossir una mica, aboqueu-hi el caldo de verdures, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 18 minuts.

Mentrestant, talleu el carbassó a dauets, piqueu els alls, el julivert i els fruits secs, barregeu-ho tot en un bol, juntament amb el pa ratllat i reserveu-ho.

A continuació, salpebreu les costelles, passeu-les per ou batut, arrebosseu-les amb la barreja de fruits secs picats i fregiu-les en una paella amb oli fins que estiguin ben dauradetes.

I ja per acabar, emplateu les costelles amb l'arròs.
Anar al contingut