Arròs amb bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Pessets
INGREDIENTS
- 300 g d'arròs
- 200 g de bacallà
- 1 patata
- 1/2 ceba
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- 100 g de fesols
- aigua
- sal
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Poseu a sofregir les tires de bacallà, prèviament dessalat.
Quan el bacallà ja estigui a punt, aprofiteu-ne l'oli restant per fregir-hi les patates tallades a daus. Quan les patates ja estiguin ben rosses, afegiu-hi una mica de ceba trinxada, i uns minuts després, el bacallà tallat a daus. I quan estigui fet, l'all trinxat. Deixeu-ho al foc durant 5 minuts. A continuació, tireu-hi l'arròs, doneu-hi unes quantes voltes i afegiu-hi les dues cullerades de salsa de tomàquet. Remeneu-ho una mica, aboqueu-hi l'aigua bullent, i 5 minuts després, els fesols cuits i el bacallà que heu fregit al començament. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Serviu-lo acompanyat amb una mica de julivert.
Quan el bacallà ja estigui a punt, aprofiteu-ne l'oli restant per fregir-hi les patates tallades a daus. Quan les patates ja estiguin ben rosses, afegiu-hi una mica de ceba trinxada, i uns minuts després, el bacallà tallat a daus. I quan estigui fet, l'all trinxat. Deixeu-ho al foc durant 5 minuts. A continuació, tireu-hi l'arròs, doneu-hi unes quantes voltes i afegiu-hi les dues cullerades de salsa de tomàquet. Remeneu-ho una mica, aboqueu-hi l'aigua bullent, i 5 minuts després, els fesols cuits i el bacallà que heu fregit al començament. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 15 minuts. Serviu-lo acompanyat amb una mica de julivert.