Arròs amb bacallà i picada d'ametlles i avellanes
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 250 g d'arròs
- 250 g de bacallà
- 750 ml d'aigua
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 7 avellanes
- 7 ametlles
- 1 gra d'all
PREPARACIÓ
1.- Feu bullir l'arròs amb força aigua amb el llorer i 2 grans d'all.
2.- Quan faltin 6 minuts perquè l'arròs estigui cuit, hi afegiu el bacallà que heu dessalat o que heu comprat al punt de sal.
3.- A banda, feu una picada d'ametlles i avellanes amb un gra d'all i afegiu-la al bacallà un cop emplatat.
2.- Quan faltin 6 minuts perquè l'arròs estigui cuit, hi afegiu el bacallà que heu dessalat o que heu comprat al punt de sal.
3.- A banda, feu una picada d'ametlles i avellanes amb un gra d'all i afegiu-la al bacallà un cop emplatat.