Aperitiu d'arengada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Margaret Nofre
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sant Carles, Tortosa
INGREDIENTS
- 3 arengades
- 6 tomàquets madurs
- oli d'oliva
- 4 llesques de pa
- oli de julivert
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les arengades en una paella calenta i torreu-les per les dues bandes.
Després, poseu els tomàquets en una paella calenta i deixeu-los coure. A continuació, peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i tritureu-los amb un "túrmix". Tot seguit, netegeu les arengades d'escates i espines i tritureu-les amb un "túrmix". Després, barregeu el tomàquet triturat i les arengades picades en un bol, afegiu-hi una mica d'oli d'oliva i deixeu-ho reposar a la nevera perquè agafi consistència. I ja per acabar, emplateu l'aperitiu d'arengada i acompanyeu-lo d'unes torradetes. Decoreu-ho amb una mica d'oli de julivert pel damunt
Després, poseu els tomàquets en una paella calenta i deixeu-los coure. A continuació, peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i tritureu-los amb un "túrmix". Tot seguit, netegeu les arengades d'escates i espines i tritureu-les amb un "túrmix". Després, barregeu el tomàquet triturat i les arengades picades en un bol, afegiu-hi una mica d'oli d'oliva i deixeu-ho reposar a la nevera perquè agafi consistència. I ja per acabar, emplateu l'aperitiu d'arengada i acompanyeu-lo d'unes torradetes. Decoreu-ho amb una mica d'oli de julivert pel damunt