Aperitiu d'arengada

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Margaret Nofre
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Carles, Tortosa

INGREDIENTS

  • 3 arengades
  • 6 tomàquets madurs
  • oli d'oliva
  • 4 llesques de pa
  • oli de julivert

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les arengades en una paella calenta i torreu-les per les dues bandes.
Després, poseu els tomàquets en una paella calenta i deixeu-los coure. A continuació, peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i tritureu-los amb un "túrmix". Tot seguit, netegeu les arengades d'escates i espines i tritureu-les amb un "túrmix". Després, barregeu el tomàquet triturat i les arengades picades en un bol, afegiu-hi una mica d'oli d'oliva i deixeu-ho reposar a la nevera perquè agafi consistència. I ja per acabar, emplateu l'aperitiu d'arengada i acompanyeu-lo d'unes torradetes. Decoreu-ho amb una mica d'oli de julivert pel damunt
Anar al contingut