Aneguet rostit amb salsafins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Castillo
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Esteba, Caldes de Malavella
INGREDIENTS
- 2 aneguets
- llard
- 500 g de salsafins
- 3 cebes
- un tomàquet
- una cabeça d'alls
- 2 fulles de llorer
- canyella
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu l'ànec per dins i per fora i pinteu-lo amb greix.
Rossegeu-lo en una cassola amb oli ben calent. Quan estigui una mica ros, afegiu-hi la ceba, la cabeça d'alls, el llorer i la canyella. Deixeu-ho coure tapat durant 10 minuts. Després, afegiu-hi uns trossos de tomàquet i deixeu-ho coure tapat 2 o 3 minuts més. A continuació, enfarineu els salsafins pelats i escaldats i fregiu-los en una paella amb oli ben calent. Tot seguit, poseu vi blanc i conyac a l'ànec i deixeu-ho reduir una mica. Després, passeu la salsa de l'ànec per un colador xinès i poseu-la en una cassola. Afegiu-hi els salsafins i l'ànec tallat a quarts i deixeu-ho coure tapat entre 2 i 5 minuts. I ja podreu emplatar-ho.
Rossegeu-lo en una cassola amb oli ben calent. Quan estigui una mica ros, afegiu-hi la ceba, la cabeça d'alls, el llorer i la canyella. Deixeu-ho coure tapat durant 10 minuts. Després, afegiu-hi uns trossos de tomàquet i deixeu-ho coure tapat 2 o 3 minuts més. A continuació, enfarineu els salsafins pelats i escaldats i fregiu-los en una paella amb oli ben calent. Tot seguit, poseu vi blanc i conyac a l'ànec i deixeu-ho reduir una mica. Després, passeu la salsa de l'ànec per un colador xinès i poseu-la en una cassola. Afegiu-hi els salsafins i l'ànec tallat a quarts i deixeu-ho coure tapat entre 2 i 5 minuts. I ja podreu emplatar-ho.