Aneguet rostit amb salsafins

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carme Castillo
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Esteba, Caldes de Malavella

INGREDIENTS

  • 2 aneguets
  • llard
  • 500 g de salsafins
  • 3 cebes
  • un tomàquet
  • una cabeça d'alls
  • 2 fulles de llorer
  • canyella
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu l'ànec per dins i per fora i pinteu-lo amb greix.
Rossegeu-lo en una cassola amb oli ben calent. Quan estigui una mica ros, afegiu-hi la ceba, la cabeça d'alls, el llorer i la canyella. Deixeu-ho coure tapat durant 10 minuts. Després, afegiu-hi uns trossos de tomàquet i deixeu-ho coure tapat 2 o 3 minuts més. A continuació, enfarineu els salsafins pelats i escaldats i fregiu-los en una paella amb oli ben calent. Tot seguit, poseu vi blanc i conyac a l'ànec i deixeu-ho reduir una mica. Després, passeu la salsa de l'ànec per un colador xinès i poseu-la en una cassola. Afegiu-hi els salsafins i l'ànec tallat a quarts i deixeu-ho coure tapat entre 2 i 5 minuts. I ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut