Aneguet amb taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Ventura
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Siqués "Cal Parent", Besalú
INGREDIENTS
- 2 aneguets (caneton)
- 1 kg de taronges
- 4 alls
- 4 cebes petites
- 2 fulles de llorer
- sal
- pebre
- oli d'oliva
- mantega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els aneguets en una safata i salpebreu-los. Incorporeu-hi un parell de fulles de llorer, uns grans d'all i oli.
Afegiu-hi també els talls de taronja. Tot seguit, poseu la safata al forn entre 30 i 45 minuts a 180 graus. Quan hagin passat 20 minuts, incorporeu-hi el suc de dues o tres taronges i deixeu-ho al forn fins al final de la cocció. Quan retireu la safata del forn, poseu-la al foc un moment perquè es vagi reduint la salsa. Per preparar la guarnició, poseu mantega en una paella, i quan s'hagi desfet, incorporeu-hi les rodanxes de taronja i marqueu-les. Mentrestant, talleu els aneguets per la meitat. Quan les rodanxes de taronja agafin color, retireu-les de la paella i poseu-les en un plat amb els aneguets. Finalment, incorporeu-hi la salsa de la cocció dels aneguets i una mica de taronja tallada a la juliana.
Afegiu-hi també els talls de taronja. Tot seguit, poseu la safata al forn entre 30 i 45 minuts a 180 graus. Quan hagin passat 20 minuts, incorporeu-hi el suc de dues o tres taronges i deixeu-ho al forn fins al final de la cocció. Quan retireu la safata del forn, poseu-la al foc un moment perquè es vagi reduint la salsa. Per preparar la guarnició, poseu mantega en una paella, i quan s'hagi desfet, incorporeu-hi les rodanxes de taronja i marqueu-les. Mentrestant, talleu els aneguets per la meitat. Quan les rodanxes de taronja agafin color, retireu-les de la paella i poseu-les en un plat amb els aneguets. Finalment, incorporeu-hi la salsa de la cocció dels aneguets i una mica de taronja tallada a la juliana.