Ànec salvatge amb rovellons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'Estany
INGREDIENTS
- 1 ànec salvatge
- 1 gotet d'oli
- 5 cebes mitjanes
- 2 tomàquets
- 2 fulles de llorer
- 1 cabeça d'alls
- pebre negre mòlt i en gra
- sal
- 1/2 l de vi blanc de bóta
- 2 l d'aigua -1/2 kg de rovellons
PREPARACIÓ
Salpebreu els trossos d'ànec i daureu-los en una cassola amb oli calent.
Quan ja estiguin daurats, afegiu-hi la ceba tallada a anelles i el tomàquet tallat a daus. Quan la ceba ja estigui daurada, tireu-hi el vi blanc de bóta i deixeu-lo reduir. A continuació, poseu-hi els alls, una mica de pebre en gra i 2 fulles de llorer. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi l'aigua. Feu-ho coure durant 3/4 d'hora, i tireu-hi els rovellons sencers. Saleu-ho i deixeu-ho coure 3/4 d'hora més.
Quan ja estiguin daurats, afegiu-hi la ceba tallada a anelles i el tomàquet tallat a daus. Quan la ceba ja estigui daurada, tireu-hi el vi blanc de bóta i deixeu-lo reduir. A continuació, poseu-hi els alls, una mica de pebre en gra i 2 fulles de llorer. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi l'aigua. Feu-ho coure durant 3/4 d'hora, i tireu-hi els rovellons sencers. Saleu-ho i deixeu-ho coure 3/4 d'hora més.