Amanida tèbia de pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Puig i Pere Pons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Víctor, Oliana
INGREDIENTS
- 1 pollastre
- 2 escaroles
- 2 tomàquets
- 20 g de mantega
- 12 cl d'oli de nou
- 6 cl de vinagre de vi
- 16 nous
- crosta de pa de pagès
- 3 grans d'all
- farigola
- sal
- pebre
- mostassa
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el pollastre, poseu-lo en una cassola amb una mica d'oli i deixeu-lo coure tapat.
Per fer la vinagreta, poseu la mostassa, l'oli, el vinagre i la sal en un bol i tritureu-ho amb un 'túrmix'. A continuació, afegiu els alls i la farigola al pollastre. Quan el pollastre estigui ben cuit talleu-lo. Talleu també l'escarola i el tomàquet pelat. I ja per acabar, emplateu l'escarola, el tomàquet, el pollastre, les nous picades, la vinagreta, l'oli de nous, una mica de la salsa de coure el pollastre i acompanyeu el plat amb unes torradetes sucades amb all i oli de nous.
Per fer la vinagreta, poseu la mostassa, l'oli, el vinagre i la sal en un bol i tritureu-ho amb un 'túrmix'. A continuació, afegiu els alls i la farigola al pollastre. Quan el pollastre estigui ben cuit talleu-lo. Talleu també l'escarola i el tomàquet pelat. I ja per acabar, emplateu l'escarola, el tomàquet, el pollastre, les nous picades, la vinagreta, l'oli de nous, una mica de la salsa de coure el pollastre i acompanyeu el plat amb unes torradetes sucades amb all i oli de nous.