Amanida tèbia de bolets amb agredolç
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell
INGREDIENTS
- 1 escarola
- 1 llesca de pa
- 1 poma
- 1 tall de pernil
- 1 cullerada de vinagre
- 3 cullerades de mel
- 1 tassa de bolets confitats en vinagre
- 15 g de mantega
- 1 got d'oli
PREPARACIÓ
En primer lloc, talleu el pa a daus i fregiu-lo en una paella amb oli. En una altra paella amb mantega, fregiu-hi la poma també tallada a daus.
Quan estigui tot daurat, reserveu-ho sobre un paper absorbent. Mentrestant, prepareu l'agredolç en una paella amb mel i vinagre, talleu el pernil a tires i afegiu-l'hi. Un cop estigui ben daurat, ja podreu retirar-lo.
Per muntar el plat, comenceu posant l'escarola al centre, ben amanida amb oli i sal; al voltant col·loqueu-hi els bolets; i el pa, la poma i el pernil per damunt l'escarola. Amaniu-ho amb la salsa agredolça.
Quan estigui tot daurat, reserveu-ho sobre un paper absorbent. Mentrestant, prepareu l'agredolç en una paella amb mel i vinagre, talleu el pernil a tires i afegiu-l'hi. Un cop estigui ben daurat, ja podreu retirar-lo.
Per muntar el plat, comenceu posant l'escarola al centre, ben amanida amb oli i sal; al voltant col·loqueu-hi els bolets; i el pa, la poma i el pernil per damunt l'escarola. Amaniu-ho amb la salsa agredolça.