Amanida tèbia de bolets amb agredolç

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell

INGREDIENTS

  • 1 escarola
  • 1 llesca de pa
  • 1 poma
  • 1 tall de pernil
  • 1 cullerada de vinagre
  • 3 cullerades de mel
  • 1 tassa de bolets confitats en vinagre
  • 15 g de mantega
  • 1 got d'oli

PREPARACIÓ

En primer lloc, talleu el pa a daus i fregiu-lo en una paella amb oli. En una altra paella amb mantega, fregiu-hi la poma també tallada a daus.

Quan estigui tot daurat, reserveu-ho sobre un paper absorbent. Mentrestant, prepareu l'agredolç en una paella amb mel i vinagre, talleu el pernil a tires i afegiu-l'hi. Un cop estigui ben daurat, ja podreu retirar-lo.

Per muntar el plat, comenceu posant l'escarola al centre, ben amanida amb oli i sal; al voltant col·loqueu-hi els bolets; i el pa, la poma i el pernil per damunt l'escarola. Amaniu-ho amb la salsa agredolça.
Anar al contingut