Amanida Sandong
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Kao Chien Jung
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de verd variat (roure, escarola, espinacs, enciam escaroler, xicoira)
- 50 g d'alga agar-agar
- 50 g de bolets orella de fusta
- 50 g de fruita seca variada
- 20 g de llavors de sèsam
- 20 g de fideus de soja
- oli
- Per a la vinagreta:
- 10 cl d'oli de gira-sol
- 10 cl de vinagre de vi
- 5 cl d'oli d'all
- 5 cl de salsa de soja
- sal
- sucre
PREPARACIÓ
Per començar, fregiu els fideus de soja en una paella amb oli de gira-sol molt calent. Retireu-los de la paella i deixeu-los sobre un paper absorbent.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli de gira-sol, el vinagre, la sal, el sucre i l'oli d'alls. Remeneu-ho. Incorporeu-hi la salsa de soja i l'oli de sèsam.
I ja per acabar, emplateu els enciams, les algues, les orelles de fusta, els pinyons, els anarcards, les nous, les llavors de sèsam i regueu-ho tot amb la vinagreta. Finalment, disposeu els fideus per sobre.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli de gira-sol, el vinagre, la sal, el sucre i l'oli d'alls. Remeneu-ho. Incorporeu-hi la salsa de soja i l'oli de sèsam.
I ja per acabar, emplateu els enciams, les algues, les orelles de fusta, els pinyons, els anarcards, les nous, les llavors de sèsam i regueu-ho tot amb la vinagreta. Finalment, disposeu els fideus per sobre.