Amanida de vieires rostides amb ceps

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Piqué
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mas de Torrent, Torrent (Girona)

INGREDIENTS

  • 16 vieires
  • 16 ceps
  • 100 g de cansalada ibèrica
  • farigola
  • sal
  • pebre blanc
  • pebre negre
  • mesclum d'amanides
  • 100 g de tomàquets
  • 100 g de pernil ibèric
  • 1 dl suc de rostit de pollastre
  • 1 dl de vinagreta
  • oli d'alfàbrega

PREPARACIÓ

Per començar, fregiu el pernil en una paella amb oli i escorreu-lo sobre un paper de cuina.
Després, salpebreu els bolets i fregiu-los amb la cansalada tallada a tires i les vieires salpebrades amb pebre blanc en el mateix oli del pernil. Quan les vieires agafin color, afegiu-hi la farigola, el suc de rostit i una mica més d'oli. Escorreu les vieires sobre un paper de cuina. A continuació, munteu el mesclum d'amanides. Col·loqueu-hi al costat el tomàquet picat regat amb oli d'alfàbrega. Poseu la vinagreta a sobre dels enciams i els ceps a sobre de les vieires. Finalment, afegiu-hi la cansalada i el pernil.
Anar al contingut