Amanida de vieires rostides amb ceps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Piqué
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mas de Torrent, Torrent (Girona)
INGREDIENTS
- 16 vieires
- 16 ceps
- 100 g de cansalada ibèrica
- farigola
- sal
- pebre blanc
- pebre negre
- mesclum d'amanides
- 100 g de tomàquets
- 100 g de pernil ibèric
- 1 dl suc de rostit de pollastre
- 1 dl de vinagreta
- oli d'alfàbrega
PREPARACIÓ
Per començar, fregiu el pernil en una paella amb oli i escorreu-lo sobre un paper de cuina.
Després, salpebreu els bolets i fregiu-los amb la cansalada tallada a tires i les vieires salpebrades amb pebre blanc en el mateix oli del pernil. Quan les vieires agafin color, afegiu-hi la farigola, el suc de rostit i una mica més d'oli. Escorreu les vieires sobre un paper de cuina. A continuació, munteu el mesclum d'amanides. Col·loqueu-hi al costat el tomàquet picat regat amb oli d'alfàbrega. Poseu la vinagreta a sobre dels enciams i els ceps a sobre de les vieires. Finalment, afegiu-hi la cansalada i el pernil.
Després, salpebreu els bolets i fregiu-los amb la cansalada tallada a tires i les vieires salpebrades amb pebre blanc en el mateix oli del pernil. Quan les vieires agafin color, afegiu-hi la farigola, el suc de rostit i una mica més d'oli. Escorreu les vieires sobre un paper de cuina. A continuació, munteu el mesclum d'amanides. Col·loqueu-hi al costat el tomàquet picat regat amb oli d'alfàbrega. Poseu la vinagreta a sobre dels enciams i els ceps a sobre de les vieires. Finalment, afegiu-hi la cansalada i el pernil.