Amanida de seitons amb vermut
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Guillem Pla
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hisop, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 gotet de vermut Yzaguirre
- 30 seitons grossos
- amanida de brots
- 1/4 de kg de maduixots
- verdures variades
- fulles de gelatina
- oli d'oliva
- vinagre balsàmic
- sal
- pebre blanc
PREPARACIÓ
Per fer la gelatina de vermut, poseu en un cassó el vermut i les fulles de gelatina que haureu remullat i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
Seguidament, poseu-ho en un motllo i deixeu-ho refredar a la nevera durant 12 hores. Després, desemmotlleu la gelatina, talleu-la a dauets i reserveu-la.
Per fer la vinagreta de maduixots, poseu en un bol els maduixots, la sal, l'oli, el pebre blanc i el vinagre balsàmic, i tritureu-ho tot amb el túrmix.
A continuació, poseu els seitons en una safata i deixeu-los coure al forn durant uns 30 segons.
Per fer les xips de verdura, talleu les verdures a làmines molt fines i fregiu-les en una paella amb oli abundant i molt calent.
Tot seguit, poseu l'amanida de brots en un bol i amaniu-la amb la vinagreta de maduixots.
I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb uns quants maduixots tallats a dauets, cobriu-los amb els seitons i l'amanida de brots, desemmotlleu-ho, poseu-hi les xips de verdura a sobre i guarniu el plat amb els dauets de gelatina i la vinagreta de maduixots pel voltant.
Seguidament, poseu-ho en un motllo i deixeu-ho refredar a la nevera durant 12 hores. Després, desemmotlleu la gelatina, talleu-la a dauets i reserveu-la.
Per fer la vinagreta de maduixots, poseu en un bol els maduixots, la sal, l'oli, el pebre blanc i el vinagre balsàmic, i tritureu-ho tot amb el túrmix.
A continuació, poseu els seitons en una safata i deixeu-los coure al forn durant uns 30 segons.
Per fer les xips de verdura, talleu les verdures a làmines molt fines i fregiu-les en una paella amb oli abundant i molt calent.
Tot seguit, poseu l'amanida de brots en un bol i amaniu-la amb la vinagreta de maduixots.
I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb uns quants maduixots tallats a dauets, cobriu-los amb els seitons i l'amanida de brots, desemmotlleu-ho, poseu-hi les xips de verdura a sobre i guarniu el plat amb els dauets de gelatina i la vinagreta de maduixots pel voltant.