Amanida de seitons amb vermut

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Guillem Pla
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hisop, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 gotet de vermut Yzaguirre
  • 30 seitons grossos
  • amanida de brots
  • 1/4 de kg de maduixots
  • verdures variades
  • fulles de gelatina
  • oli d'oliva
  • vinagre balsàmic
  • sal
  • pebre blanc

PREPARACIÓ

Per fer la gelatina de vermut, poseu en un cassó el vermut i les fulles de gelatina que haureu remullat i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
Seguidament, poseu-ho en un motllo i deixeu-ho refredar a la nevera durant 12 hores. Després, desemmotlleu la gelatina, talleu-la a dauets i reserveu-la.

Per fer la vinagreta de maduixots, poseu en un bol els maduixots, la sal, l'oli, el pebre blanc i el vinagre balsàmic, i tritureu-ho tot amb el túrmix.

A continuació, poseu els seitons en una safata i deixeu-los coure al forn durant uns 30 segons.

Per fer les xips de verdura, talleu les verdures a làmines molt fines i fregiu-les en una paella amb oli abundant i molt calent.

Tot seguit, poseu l'amanida de brots en un bol i amaniu-la amb la vinagreta de maduixots.

I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb uns quants maduixots tallats a dauets, cobriu-los amb els seitons i l'amanida de brots, desemmotlleu-ho, poseu-hi les xips de verdura a sobre i guarniu el plat amb els dauets de gelatina i la vinagreta de maduixots pel voltant.
Anar al contingut