Amanida de salmó marinat
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 150 g de salmó
- 1 enciam vermell
- 2 ravenets vermells
- 1 ceba tendra
- mostassa amb fines herbes
- oli de mostassa
- 1 tall de carbassa
- 1 tomàquet
- julivert
- 1 cullerada de sèsam torrat
PREPARACIÓ
1. Netegeu i centrifugueu l'enciam vermell.
2. Després, traieu la pell del salmó i el talleu a dauets.
3. Barregeu el salmó amb sèsam, la ceba tallada ben fineta i una mica de mostassa desfeta en l'oli de mostassa, i el deixeu marinar una bona estona.
4. Amb la mandolina, talleu els ravenets a làmines fines i els incorporeu a la marinada amb el salmó.
5. Tot seguit, talleu el tomàquet a dauets i també l'afegiu a la marinada. Ho deixeu marinar fins a l'hora de muntar el plat. I, just abans de muntar-lo, talleu la carbassa a làmines perquè faci de base de l'amanida.
6. Poseu la carbassa com a base del plat i la marinada al damunt.
2. Després, traieu la pell del salmó i el talleu a dauets.
3. Barregeu el salmó amb sèsam, la ceba tallada ben fineta i una mica de mostassa desfeta en l'oli de mostassa, i el deixeu marinar una bona estona.
4. Amb la mandolina, talleu els ravenets a làmines fines i els incorporeu a la marinada amb el salmó.
5. Tot seguit, talleu el tomàquet a dauets i també l'afegiu a la marinada. Ho deixeu marinar fins a l'hora de muntar el plat. I, just abans de muntar-lo, talleu la carbassa a làmines perquè faci de base de l'amanida.
6. Poseu la carbassa com a base del plat i la marinada al damunt.