Amanida de salmó amb espàrrecs

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Torras
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor

INGREDIENTS

  • 12 puntes d'espàrrec
  • 200 g de salmó
  • 20 g d'escalunya
  • 20 g de mostassa en gra
  • julivert
  • cogombres en vinagre
  • 1 copa de xerès
  • créixens
  • rúcula
  • succedani de caviar
  • 2 llimones
  • sal
  • Per a la vinagreta:
  • 2 parts d'oli oliva verge
  • 3 parts de vinagre de vi
  • pebrot vermell

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu els espàrrecs en un cassó amb aigua i sal.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol el pebrot, l'oli, el vinagre i la sal. Tritureu-ho fins que quedi ben fi.

A continuació, poseu en un bol el salmó picat, el cogombre picat, l'escalunya picada que prèviament haureu rentat, la mostassa en gra, el pebre, la sal i el julivert picat. Remeneu-ho. Afegiu-hi l'oli i el xerès.

I ja per acabar, agafeu un motllo cilíndric i disposeu els espàrrecs tot folrant el motllo per dins i col·loqueu-hi al centre el salmó. Després, salseu-ho amb la vinagreta i desemmotlleu-ho. Podeu acompanyar el plat d'una amanida.
Anar al contingut