Amanida de poma i seitó
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gargantua i Pantagruel
INGREDIENTS
- 5 pomes Golden
- 4 patates
- 50 g de cogombres en vinagre
- 150 g de seitons macerats en vinagre i oli
- 1 ceba tendra
- 1 cullerada de mostassa
- 1/4 de l de maionesa
- sal
- cirerols (tomàquets 'mini')
PREPARACIÓ
En una olla amb aigua bullent, poseu-hi a coure les patates sense pelar durant 1/4 d'hora. Un cop cuites, deixeu-les refredar.
Després, peleu la ceba tendra, escaldeu-la i, tot seguit, poseu-la a refredar amb aigua i gel. Prepareu la vinagreta amb la mostassa, la maionesa i una cullerada del suc de la maceració dels seitons. Passeu-ho per la batedora. Finalment, peleu les patates i les pomes i talleu-les a daus. Talleu també, la ceba, els cogombres i el seitons. Barregeu-ho tot i amaniu-ho amb la vinagreta. Serviu l'amanida i decoreu-la amb unes làmines de poma caramel.litzades amb la pala de la crema catalana, i amb els cirerols tallats a trossets.
Després, peleu la ceba tendra, escaldeu-la i, tot seguit, poseu-la a refredar amb aigua i gel. Prepareu la vinagreta amb la mostassa, la maionesa i una cullerada del suc de la maceració dels seitons. Passeu-ho per la batedora. Finalment, peleu les patates i les pomes i talleu-les a daus. Talleu també, la ceba, els cogombres i el seitons. Barregeu-ho tot i amaniu-ho amb la vinagreta. Serviu l'amanida i decoreu-la amb unes làmines de poma caramel.litzades amb la pala de la crema catalana, i amb els cirerols tallats a trossets.