Amanida de poma i seitó

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Gargantua i Pantagruel

INGREDIENTS

  • 5 pomes Golden
  • 4 patates
  • 50 g de cogombres en vinagre
  • 150 g de seitons macerats en vinagre i oli
  • 1 ceba tendra
  • 1 cullerada de mostassa
  • 1/4 de l de maionesa
  • sal
  • cirerols (tomàquets 'mini')

PREPARACIÓ

En una olla amb aigua bullent, poseu-hi a coure les patates sense pelar durant 1/4 d'hora. Un cop cuites, deixeu-les refredar.
Després, peleu la ceba tendra, escaldeu-la i, tot seguit, poseu-la a refredar amb aigua i gel. Prepareu la vinagreta amb la mostassa, la maionesa i una cullerada del suc de la maceració dels seitons. Passeu-ho per la batedora. Finalment, peleu les patates i les pomes i talleu-les a daus. Talleu també, la ceba, els cogombres i el seitons. Barregeu-ho tot i amaniu-ho amb la vinagreta. Serviu l'amanida i decoreu-la amb unes làmines de poma caramel.litzades amb la pala de la crema catalana, i amb els cirerols tallats a trossets.
Anar al contingut