Amanida de llagostins, ceps i formatge de cabra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dani Nieto
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Marítim, Tossa de Mar

INGREDIENTS

  • 1 enciam
  • 1 xicoira
  • 1 enciam vermell
  • 20 llagostins
  • 4 tomàquets d'amanir
  • 200 g de ceps
  • 200 g de formatge de cabra
  • 2 pastanagues
  • 2 cebes tendres
  • 1 cullerada d'olivada
  • sal en escames
  • sal
  • Per a la vinagreta:
  • 1 culleradeta de mostassa antiga
  • 1 culleradeta de vinagre
  • 1 cullerada d'oli

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu els llagostins durant uns segons.

Després, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, traieu-ne els caps, peleu les cues i reserveu-les.

A continuació, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu els tomàquets durant uns segons. Seguidament, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, peleu-los, talleu-los a tires i reserveu-los.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol la mostassa, l'oli i el vinagre i remeneu-ho bé amb el batedor.

Tot seguit, poseu l'enciam, la xicoira i l'enciam vermell, tot tallat a trossos, en un bol i amaniu-lo bé amb la vinagreta.

I ja per acabar, emplateu l'enciam, poseu-hi a sobre les tires de tomàquet, les cues de llagostí, els ceps tallats a trossos, el formatge tallat a daus, la pastanaga ratllada i la ceba tendra i guarniu el plat amb una mica d'olivada i sal en escames.
Anar al contingut