Amanida de fulles
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de fulles
- (per a 2 persones)
- bleda vermella
- fulles de corn de cérvol
- fulles de dent de lleó
- fulles de remolatxa vermella
- brots de ficoide glacial
- fulles d'agrella verda
- 2 calçots
- 2 piparres
- vinagre negre
- 1 culet de llonganissa
- 1 tomàquet raff
- olives mortes
PREPARACIÓ
1. En un plat gros i fondo, hi posem totes les fulles de l'amanida: les més gruixudes i pesants, a sota; i les més primes i lleugeres, al damunt. (Les fulles de l'amanida són les de corn de cérvol, dent de lleó, remolatxa vermella, agrella verda, la bleda vermella i els brots de ficoide).
2. Tallem a dauets el culet de llonganissa; a trossets, les piparres; i a làmines tirant a gruixudes, els calçots. Ho reservem.
3. Tallem el tomàquet a grills i l'afegim a l'amanida.
4. Escalfem una paella i hi posem un bon raig d'oli.
5. Aboquem a la paella els calçots, les piparres i la llonganissa, en aquest ordre.
6. Al cap d'uns 3 minuts, afegim una mica de vinagre negre a la paella i hi aboquem tota l'amanida. Ho acabem de decorar amb les olives mortes.
2. Tallem a dauets el culet de llonganissa; a trossets, les piparres; i a làmines tirant a gruixudes, els calçots. Ho reservem.
3. Tallem el tomàquet a grills i l'afegim a l'amanida.
4. Escalfem una paella i hi posem un bon raig d'oli.
5. Aboquem a la paella els calçots, les piparres i la llonganissa, en aquest ordre.
6. Al cap d'uns 3 minuts, afegim una mica de vinagre negre a la paella i hi aboquem tota l'amanida. Ho acabem de decorar amb les olives mortes.