Amanida de fulles variades
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Ruca
- Fulla de roure
- Canonges
- Bledes
- Tomàquet
- Pastanaga
- Ceba tendra
- Raves
- Germinacions de col lombarda
- Romesco
- Oli
PREPARACIÓ
Trenquem les fulles en trossets i les posem en un bol.
Fem fulles de pastanaga amb un pelador i ho posem dins. Hi afegim uns trossos de tomàquet. Prenem els raves i els afegim a trossos o en forma de flor. Agafem la ceba tendra i la tallem en juliana i també la posem a l'amanida. Hi posem també germinacions de col lombarda i de soja.
Tallem unes làmines de poma verda i les afegim al bol. I encara més fruita, uns albercocs sense pelar i a trossets. Com salsem aquesta amanida? Doncs agafem una mica de romesco i l'estirem amb una mica d'oli. Posem unes llavors garrapinyades per damunt de les fulles i que cadascú s'amaneixi com vulgui.
Fem fulles de pastanaga amb un pelador i ho posem dins. Hi afegim uns trossos de tomàquet. Prenem els raves i els afegim a trossos o en forma de flor. Agafem la ceba tendra i la tallem en juliana i també la posem a l'amanida. Hi posem també germinacions de col lombarda i de soja.
Tallem unes làmines de poma verda i les afegim al bol. I encara més fruita, uns albercocs sense pelar i a trossets. Com salsem aquesta amanida? Doncs agafem una mica de romesco i l'estirem amb una mica d'oli. Posem unes llavors garrapinyades per damunt de les fulles i que cadascú s'amaneixi com vulgui.