Amanida de favetes i formatge de cabra

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: José F. González
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Nou Ramonet, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 enciam vermell (o "lollo rosso")
  • 500 g de favetes
  • 300 g d'oli d'oliva
  • 100 g de vinagre de Mòdena
  • cebollí
  • 12 llesques de pa torrat
  • 50 g de bleda vermella
  • pebre mòlt (barreja de 5 pebres)
  • 4 talls de formatge de cabra

PREPARACIÓ

Per començar, estofeu les favetes en una paella amb oli procurant que l'oli no agafi massa temperatura per tal que no s'arribin a fregir.
Mentrestant, poseu un tall de formatge a sobre de cada llesca de pa torrat. Disposeu les llesques en una safata de forn i gratineu-les durant 3 o 4 minuts.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol una mica d'oli d'estofar les favetes, el vinagre i una mica de cibulet picat. Remeneu-ho bé.

I ja per acabar, amaniu les favetes amb la vinagreta i col·loqueu-les al centre del plat. Al voltant del plat, disposeu-hi les fulles de lollo rosa. Finalment, poseu les llesques amb formatge una sobre l'altre al capdemunt del plat i cobriu-ho tot amb la vinagreta i la barreja dels 5 pebres.
Anar al contingut