Amanida de faves i pèsols estofats

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Esther Pagès i Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Roca, Esponellà

INGREDIENTS

  • Enciam de fulla de roure vermella, fulla de roure verda i enciam vermell
  • 200 g de faves
  • 100 g de pèsols
  • 2 talls de cansalada virada
  • 1/2 botifarra negra
  • 1 ceba
  • 4 alls tendres
  • 10 g de pinyons torrats
  • 1 fulla de llorer
  • /2 copeta de barreja d'anís i moscatell
  • oli de gira-sol
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu les faves i els pèsols en un cassó amb aigua, sal, unes fulles de llorer i un raig d'oli.
Per començar, bulliu les faves i els pèsols en un cassó amb aigua, sal, unes fulles de llorer i un raig d'oli.

Tot seguit, enrossiu la ceba i els alls tendres en una paella amb oli. Per fer la salsa, poseu-ho en un bol, incorporeu-hi l'oli i una barreja d'anís i moscatell. Tritureu-ho.

A continuació, fregiu en una paella amb oli les tires de cansalada fines i els daus de botifarra negra.

I ja per acabar, emplateu la barreja d'enciams i escaroles. Disposeu per sobre les faves, els pèsols, la cansalada, la botifarra i uns pinyons torrats. Amaniu-ho amb la salsa.
Anar al contingut