Amanida de faves i pèsols estofats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Esther Pagès i Roca
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Roca, Esponellà
INGREDIENTS
- Enciam de fulla de roure vermella, fulla de roure verda i enciam vermell
- 200 g de faves
- 100 g de pèsols
- 2 talls de cansalada virada
- 1/2 botifarra negra
- 1 ceba
- 4 alls tendres
- 10 g de pinyons torrats
- 1 fulla de llorer
- /2 copeta de barreja d'anís i moscatell
- oli de gira-sol
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu les faves i els pèsols en un cassó amb aigua, sal, unes fulles de llorer i un raig d'oli.
Per començar, bulliu les faves i els pèsols en un cassó amb aigua, sal, unes fulles de llorer i un raig d'oli.
Tot seguit, enrossiu la ceba i els alls tendres en una paella amb oli. Per fer la salsa, poseu-ho en un bol, incorporeu-hi l'oli i una barreja d'anís i moscatell. Tritureu-ho.
A continuació, fregiu en una paella amb oli les tires de cansalada fines i els daus de botifarra negra.
I ja per acabar, emplateu la barreja d'enciams i escaroles. Disposeu per sobre les faves, els pèsols, la cansalada, la botifarra i uns pinyons torrats. Amaniu-ho amb la salsa.
Per començar, bulliu les faves i els pèsols en un cassó amb aigua, sal, unes fulles de llorer i un raig d'oli.
Tot seguit, enrossiu la ceba i els alls tendres en una paella amb oli. Per fer la salsa, poseu-ho en un bol, incorporeu-hi l'oli i una barreja d'anís i moscatell. Tritureu-ho.
A continuació, fregiu en una paella amb oli les tires de cansalada fines i els daus de botifarra negra.
I ja per acabar, emplateu la barreja d'enciams i escaroles. Disposeu per sobre les faves, els pèsols, la cansalada, la botifarra i uns pinyons torrats. Amaniu-ho amb la salsa.