Amanida de conserves i hummus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Marquès
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a l'amanida:
- 1 pot d'espàrrecs
- 1 llauna de tonyina
- 1 llauna de blat de moro
- 1 llauna de carxofes
- vinagre, oli, sal i pebre
- enciam (opcional)
- Per a l'hummus:
- 1 pot de cigrons de 250 g
- 1 cullerada de sèsam torrat
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- suc de llimona
- sal i pebre (opcional)
PREPARACIÓ
Per fer l'amanida, poseu en un bol l'enciam, els espàrrecs tallats a trossos, les carxofes, el blat de moro i la tonyina.
Amaniu-ho tot amb una vinagreta que fareu barrejant oli, vinagre, sal i pebre.
Per fer l'hummus, poseu a la Thermomix els cigrons, el sèsam, l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre, fins a aconseguir una massa ben fina.
I ja per acabar, serviu l'amanida en un plat i l'hummus en un altre.
Amaniu-ho tot amb una vinagreta que fareu barrejant oli, vinagre, sal i pebre.
Per fer l'hummus, poseu a la Thermomix els cigrons, el sèsam, l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre, fins a aconseguir una massa ben fina.
I ja per acabar, serviu l'amanida en un plat i l'hummus en un altre.