Amanida de ceps amb carxofes i encenalls de foie
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Petràs
INGREDIENTS
- 250 g de ceps
- 250 g de carxofes
- 150 g de foie
- 1 tasseta d'oli d'oliva verge
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- flor de sal
PREPARACIÓ
Primer de tot, poseu el foie al congelador i netegeu els ceps amb un tovalló humit.
Tot seguit, talleu els ceps a làmines no massa fines, poseu-les en un plat i amaniu-ho amb flor de sal, oli d'oliva i unes gotes de vinagre. Després d'haver tingut el cor de les carxofes amb llimona, talleu-les a làmines i poseu-les al plat damunt dels ceps. Torneu a amanir el plat. Finalment, quan el foie estigui ben congelat, talleu-lo a làmines i poseu-les al damunt del plat. Torneu-ho a amanir.
Tot seguit, talleu els ceps a làmines no massa fines, poseu-les en un plat i amaniu-ho amb flor de sal, oli d'oliva i unes gotes de vinagre. Després d'haver tingut el cor de les carxofes amb llimona, talleu-les a làmines i poseu-les al plat damunt dels ceps. Torneu a amanir el plat. Finalment, quan el foie estigui ben congelat, talleu-lo a làmines i poseu-les al damunt del plat. Torneu-ho a amanir.