Amanida de card vermell i borratja amb llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Tallón
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Tallón, Olesa de Montserrat (Barcelona)
- Informació nutricional -Obre
Tan el card com la borratja són vegetals molt rics en fibra, minerals i aigua, característiques que les fa molt aconsellables en dietes d'aprimament.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 branques de card vermell
- 8 tiges de borratja
- 20 cues de llagostins
- 1 gotet de vinagre Chardonnay
- oli d'oliva verge
- oli de tòfona blanca
- sal
- sal Maldon
- glaçons
PREPARACIÓ
Per començar, talleu a trossos les branques de card, peleu-les i poseu-les en un bol amb aigua i gel.
Després, talleu a trossos les tiges de borratja, peleu-les i poseu-les també al bol juntament amb el card.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostins pelades i salades. Quan estiguin daurades, retireu-les, reserveu-les en un plat.
Tot seguit, a la mateixa paella poseu-hi el vinagre, l'oli de tòfona i una mica més d'oli d'oliva i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu el card i la borratja escorreguts, amaniu-ho amb la vinagreta d'oli de tòfona i la sal Maldon i poseu-hi els llagostins al voltant.
Després, talleu a trossos les tiges de borratja, peleu-les i poseu-les també al bol juntament amb el card.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostins pelades i salades. Quan estiguin daurades, retireu-les, reserveu-les en un plat.
Tot seguit, a la mateixa paella poseu-hi el vinagre, l'oli de tòfona i una mica més d'oli d'oliva i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu el card i la borratja escorreguts, amaniu-ho amb la vinagreta d'oli de tòfona i la sal Maldon i poseu-hi els llagostins al voltant.