Amanida de card vermell i borratja amb llagostins

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Tallón
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Tallón, Olesa de Montserrat (Barcelona)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Tan el card com la borratja són vegetals molt rics en fibra, minerals i aigua, característiques que les fa molt aconsellables en dietes d'aprimament.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 branques de card vermell
  • 8 tiges de borratja
  • 20 cues de llagostins
  • 1 gotet de vinagre Chardonnay
  • oli d'oliva verge
  • oli de tòfona blanca
  • sal
  • sal Maldon
  • glaçons

PREPARACIÓ

Per començar, talleu a trossos les branques de card, peleu-les i poseu-les en un bol amb aigua i gel.

Després, talleu a trossos les tiges de borratja, peleu-les i poseu-les també al bol juntament amb el card.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostins pelades i salades. Quan estiguin daurades, retireu-les, reserveu-les en un plat.

Tot seguit, a la mateixa paella poseu-hi el vinagre, l'oli de tòfona i una mica més d'oli d'oliva i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, emplateu el card i la borratja escorreguts, amaniu-ho amb la vinagreta d'oli de tòfona i la sal Maldon i poseu-hi els llagostins al voltant.
Anar al contingut