Amanida de canonges amb pernil d'ànec
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de canonges amb pernil d'ànec
- (per a 2 persones)
- 100 g de pernil d'ànec
- llevat de cervesa
- gomasi (sal de sèsam)
- pipes pelades
- llavors torrades de sèsam
- greix d'ànec
- 100 g d'herba dels canonges
PREPARACIÓ
1.Posem els canonges dins d'un bol
2.Tallem a daus el pernil.
3.Hi incorporem el gomasi i la llevadura de cervesa.
4.Hi afegim el sèsam fregit i les pipes.
5.Hi tirem els daus de pernil, barregem l'amanida i hi posem una mica de greix d'ànec.
2.Tallem a daus el pernil.
3.Hi incorporem el gomasi i la llevadura de cervesa.
4.Hi afegim el sèsam fregit i les pipes.
5.Hi tirem els daus de pernil, barregem l'amanida i hi posem una mica de greix d'ànec.