Amanida de bacallà amb llagostins i calçots

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Diego Campos
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rincón de Diego

INGREDIENTS

  • 8 cirerols
  • 16 llagostins
  • 3 calçots
  • 200 g de bacallà
  • 1 escarola
  • salsa de romesco
  • oli d'olives negres
  • vinagreta de Mòdena
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el bacallà a daus, afegiu-hi pebre i oli i deixeu-ho macerar durant 4 hores.
A continuació, feu bullir aigua amb sal en un cassó i escaldeu-hi els llagostins pelats. Seguidament, refredeu els llagostins en un bol d'amb aigua i glaçons.

Tot seguit, daureu els calçots tallats a trossos en una paella amb oli.

I ja per acabar, emplateu el bacallà, disposeu els llagostins i els calçots a sobre. Després, col·loqueu els cirerols tallats per la meitat al voltant. Salsegeu-ho amb la vinagreta de vinagre de mòdena, la d'olives negres i el romesco. Finalment, disposeu l'escarola amanida al mig.

Atenció: cal tenir en compte que el temps d'elaboració és de 45 minuts i 4 hores per marinar el bacallà.
Anar al contingut