Amanida d'espinacs i escamarlans
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Charli Sadiki
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Xadó, Palafrugell
INGREDIENTS
- 500 g d'espinacs tendres
- 8 escamarlans
- 4 grans d'all
- oli d'oliva
- 2 cullerades de vinagre balsàmic
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Talleu els escamarlans per la meitat, salpebreu-los i daureu-los en una paella calenta amb oli.
Quan estiguin cuits per les dues bandes reserveu-los.
A la mateixa paella, poseu-hi els espinacs i els alls laminats i deixeu-ho coure tapat fins que els espinacs quedin ben tous. Reserveu-los.
A la mateixa paella, feu una vinagreta reduint una mica de vinagre balsàmic, sal, pebre i oli.
I ja per acabar, emplateu els espinacs, poseu-hi a sobre els escamarlans i cobriu-ho tot amb la vinagreta.
Quan estiguin cuits per les dues bandes reserveu-los.
A la mateixa paella, poseu-hi els espinacs i els alls laminats i deixeu-ho coure tapat fins que els espinacs quedin ben tous. Reserveu-los.
A la mateixa paella, feu una vinagreta reduint una mica de vinagre balsàmic, sal, pebre i oli.
I ja per acabar, emplateu els espinacs, poseu-hi a sobre els escamarlans i cobriu-ho tot amb la vinagreta.