Amanida d'arròs i pèsols
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dos nens:
- 150 g d'arròs llarg basmati
- 70 g de pèsols
- 1 ou de gallina
- 1 llenca ample de pernil dolç
- 100 g de pit de pollastre sense la pell
- 70 g de blat de moro dolç en conserva (1 llauna petita)
- 1 fulla de llorer
- sal
- pebre negre
- 1 gra d'all
PREPARACIÓ
1. Bulliu l'arròs segons les indicacions del paquet d'arròs (uns 25 minuts). Deixeu que bulli a poc a poc amb la fulla de llorer i el gra d'all.
2. En una paella ample, encara que seria òptim un wok, salteu-hi la carn del pit de pollastre tallada molt primeta només un moment. Quan sigui daurada, afegiu-hi els pèsols descongelats, el blat de moro i el pernil dolç.
3. Afegiu-hi l'arròs esbandit i barregeu-ho tot fins que sigui calent. Afegiu-hi l'ou batut sense deixar de remenar fins que quedi cuit.
4. Si voleu, i en funció de la temporada, podeu afegir-hi alguna herba aromàtica, fresca o seca. A mi, m'hi agrada l'orenga.
2. En una paella ample, encara que seria òptim un wok, salteu-hi la carn del pit de pollastre tallada molt primeta només un moment. Quan sigui daurada, afegiu-hi els pèsols descongelats, el blat de moro i el pernil dolç.
3. Afegiu-hi l'arròs esbandit i barregeu-ho tot fins que sigui calent. Afegiu-hi l'ou batut sense deixar de remenar fins que quedi cuit.
4. Si voleu, i en funció de la temporada, podeu afegir-hi alguna herba aromàtica, fresca o seca. A mi, m'hi agrada l'orenga.