Amanida amb seitons
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida amb seitons
- (per a 2 persones)
- 6 maduixots
- encenalls de formatge parmesà
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- nous pelades
- 1 culleradeta de mostassa antiga
- fulles de julivert
- fulles d'enciam
- 10 seitons nets a filets
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
1. Per fer la vinagreta, barregem en un bol un pessic de sal, oli d'oliva, mostassa i vinagre de Mòdena. Remenem la barreja fins a obtenir la vinagreta.
2. Tallem les nous a trossets i les afegim a la vinagreta.
3. Col·loquem dins d'un bol d'amanida les fulles d'enciam, les fulles de julivert i els encenalls de formatge parmesà.
4. Tallem a trossets els maduixots i els afegim al bol de l'amanida.
5. Amanim el contingut del bol amb la vinagreta. Ho reservem.
6. Ara escalfem una planxa i hi tirem un raig d'oli. Marquem els filets de seitó per la banda de la pell i no els girem perquè quedin cuits per una banda i cruixents per una altra. Retirem els filets de la planxa quan la carn comenci a quedar blanca.
7. Emplatem els filets de seitó a la base del plat i hi muntem al damunt l'amanida del bol. Que vagi de gust!
2. Tallem les nous a trossets i les afegim a la vinagreta.
3. Col·loquem dins d'un bol d'amanida les fulles d'enciam, les fulles de julivert i els encenalls de formatge parmesà.
4. Tallem a trossets els maduixots i els afegim al bol de l'amanida.
5. Amanim el contingut del bol amb la vinagreta. Ho reservem.
6. Ara escalfem una planxa i hi tirem un raig d'oli. Marquem els filets de seitó per la banda de la pell i no els girem perquè quedin cuits per una banda i cruixents per una altra. Retirem els filets de la planxa quan la carn comenci a quedar blanca.
7. Emplatem els filets de seitó a la base del plat i hi muntem al damunt l'amanida del bol. Que vagi de gust!