Amanida amb salsa de formatge de cabra
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 2 llesques de pa anglès
- 1 cullerada de llavors de gira-sol
- llardons de porc
- 2 cogombres agredolços
- 1 escarola petita
- 1 api
- 1 ceba tendra
- 2 cogombres de pell ferma.
- 2 tomàquets secs
- 60 g de formatge de cabra tendre
- 100 cl de llet sencera
- 1 cullerada de suc de llimona
PREPARACIÓ
Preparació 10 minuts
Ingredients per a 2 persones
1. Fregiu les llesques de pa anglès, i passeu-les al damunt d'un paper assecant perquè quedin ben cruixents. Talleu-les a dauets.
2. Esmicoleu els llardons.
3. Peleu els cogombres i, amb una cullera, traieu-los les llavors. Talleu-los a daus.
4. Talleu els tomàquets a dauets petits.
5. Netegeu i assequeu les fulles d'espinac, les fulles més blanques de l'escarola i el blanc de l'api.
6. Amb la mandolina, talleu els cogombrets agredolços a làmines fines.
7. Tritureu el suc de llimona amb la llet i el formatge fins fer-ne una crema. Poseu-la al punt de sal i afegiu-hi les llavors de rosella. Reserveu-ho.
8. Amalgameu tots els ingredients de l'amanida en un bol gran excepte el pa i els llardons.
9. I emplateu-ho tot, saleu-ho, salseu-ho amb la crema de formatge de cabra i poseu-hi el pa i els llardons.
Ingredients per a 2 persones
1. Fregiu les llesques de pa anglès, i passeu-les al damunt d'un paper assecant perquè quedin ben cruixents. Talleu-les a dauets.
2. Esmicoleu els llardons.
3. Peleu els cogombres i, amb una cullera, traieu-los les llavors. Talleu-los a daus.
4. Talleu els tomàquets a dauets petits.
5. Netegeu i assequeu les fulles d'espinac, les fulles més blanques de l'escarola i el blanc de l'api.
6. Amb la mandolina, talleu els cogombrets agredolços a làmines fines.
7. Tritureu el suc de llimona amb la llet i el formatge fins fer-ne una crema. Poseu-la al punt de sal i afegiu-hi les llavors de rosella. Reserveu-ho.
8. Amalgameu tots els ingredients de l'amanida en un bol gran excepte el pa i els llardons.
9. I emplateu-ho tot, saleu-ho, salseu-ho amb la crema de formatge de cabra i poseu-hi el pa i els llardons.