Amanida amb col llombarda
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida amb col llombarda
- (per compartir)
- 1/4 de col llombarda
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot vermell
- 1 ou dur
- 1 iogurt natural
- 1 gra d'all cru
- 50 g de llenties cuites
- oli de sèsam
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Tallem la col llombarda a trossets i la triturem amb la batedora elèctrica fins que quedi ben picada. L'aboquem dins un bol.
2. Tallem la ceba i l'ou a dauets i els afegim a la col picada.
3. Ara hi aboquem el iogurt i una mica d'oli de sèsam i barregem bé tots els ingredients.
4. Piquem un all i l'afegim a l'amanida.
5. Incorporem les llenties al bol.
6. Tallem el pebrot vermell a dauets i completem l'amanida amb un raig d'oli d'oliva.
2. Tallem la ceba i l'ou a dauets i els afegim a la col picada.
3. Ara hi aboquem el iogurt i una mica d'oli de sèsam i barregem bé tots els ingredients.
4. Piquem un all i l'afegim a l'amanida.
5. Incorporem les llenties al bol.
6. Tallem el pebrot vermell a dauets i completem l'amanida amb un raig d'oli d'oliva.