Amanida amb cansalada rosta
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida amb cansalada rosta
- (per a 2 persones)
- raves vermells picants
- 1 escarola
- fulles d'espinac
- 100 g de carn de cranca
- 150 g de cansalada viada
- cogombrets agredolços
- 1 ceba tendra
- blat de moro torrat
PREPARACIÓ
1. Tallem els raves i els cogombrets. N'aboquem els trossets dins d'un bol gros.
2. Tallem la ceba tendra i l'escarola i les afegim al bol, amb la carn de cranca i les fulles d'espinac. Barregem bé tots els ingredients.
3. Escalfem una paella, hi tirem un raig d'oli i marquem la cansalada, que abans hem tallat a dauets.
4. Per emplatar-ho, col·loquem en un plat el contingut del bol, hi afegim la cansalada viada rostida i hi tirem pel damunt uns grans de blat de moro torrat.
2. Tallem la ceba tendra i l'escarola i les afegim al bol, amb la carn de cranca i les fulles d'espinac. Barregem bé tots els ingredients.
3. Escalfem una paella, hi tirem un raig d'oli i marquem la cansalada, que abans hem tallat a dauets.
4. Per emplatar-ho, col·loquem en un plat el contingut del bol, hi afegim la cansalada viada rostida i hi tirem pel damunt uns grans de blat de moro torrat.