Alpino
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Viena, Sabadell
INGREDIENTS
- 8 llesques de pa de motlle
- 1 tasseta de salsa romesco
- 4 talls de rostit de porc
- 1 ceba
- 120 g de formatge emmental ratllat
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli, confiteu la ceba tallada en juliana.
A continuació, unteu una llesca de pa amb la salsa romesco i a sobre poseu-hi un tall de rostit, la ceba confitada i el formatge ratllat. Tot seguit, tapeu l'entrepà amb una altra llesca de pa untada amb salsa romesco.
I ja per acabar, planxeu l'entrepà a la biquinera.
A continuació, unteu una llesca de pa amb la salsa romesco i a sobre poseu-hi un tall de rostit, la ceba confitada i el formatge ratllat. Tot seguit, tapeu l'entrepà amb una altra llesca de pa untada amb salsa romesco.
I ja per acabar, planxeu l'entrepà a la biquinera.