All cremat de rapinyols

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Peixerot, Barcelona

INGREDIENTS

  • raps petits
  • -1 kg de patates
  • -4 grans d'all
  • -1 tomàquet madur
  • -3/4 de l d'aigua
  • sal
  • pebre negre

PREPARACIÓ

Poseu 1 dl. d'oli en una cassola. Talleu els alls a làmines, i un cop l'oli estigui calent, daureu-los-hi una mica.
Afegiu-hi el tomàquet tallat petit i remeneu-ho fins que el conjunt agafi un to marronós, llavors serà quan haureu de posar-hi l'aigua que prèviament haureu escalfat. Poseu-hi una mica de pebre, i deixeu-ho coure uns 3 minuts perquè arrenqui el bull ben fort. Mentrestant, talleu les patates a daus petits, i reserveu-les. Arreglem el rap fent-li un tall a cada costat de l'espina per facilitar-nela cocció. Saleu-los i col.loqueu-los a la cassola on hi ha la salsa bullint. Deixeu-ho coure 3 o 4 minuts, i afegiu-hi les patates. Torneu-ho a tapar, i quan arrenqui el bull,d estapeu-ho i remeneu-ho per les nanses fins que quedi ben lligat.
Anar al contingut