Agnellotti alla Caruso
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Giorgio
INGREDIENTS
- 250 g de pasta fresca Per al farcit:
- 100 g de mató
- 150 g de parmesà
- 50 g de pinyons
- 1 ou
- sal i pebre Per a la salsa:
- 300 g de ceps
- 1 all
- 1 got de vi blanc
- julivert
- brou
- mantega
- sal
PREPARACIÓ
Per a fer el farcit dels agnellotti, barregeu en un bol el mató, els pinyons trinxats, el parmesà, el rovell d'ou i sal.
Feu boletes i col.loqueu-les sobre un full de pasta fresca. Tapeu-ho amb l'altre full i, amb l'ajuda d'una copa, talleu els agnellotti i bulliu-los. Recordeu que la pasta fresca s'ha de coure molt poc. Passeu a preparar la salsa: poseu una mica de mantega en una paella, i quan s'hagi fos, salteu-hi els ceps. Un cop saltats, tireu-hi el vi blanc sec i deixeu-ho reduir. Tot seguit, aboqueu-hi el brou i espereu que redueixi. Poseu-hi la pasta i, fora del foc, lligueu la salsa amb mantega. Serviu-ho amb una mica de julivert.
Feu boletes i col.loqueu-les sobre un full de pasta fresca. Tapeu-ho amb l'altre full i, amb l'ajuda d'una copa, talleu els agnellotti i bulliu-los. Recordeu que la pasta fresca s'ha de coure molt poc. Passeu a preparar la salsa: poseu una mica de mantega en una paella, i quan s'hagi fos, salteu-hi els ceps. Un cop saltats, tireu-hi el vi blanc sec i deixeu-ho reduir. Tot seguit, aboqueu-hi el brou i espereu que redueixi. Poseu-hi la pasta i, fora del foc, lligueu la salsa amb mantega. Serviu-ho amb una mica de julivert.