1, 2, 3 blat de moro
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ramon Freixa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Freixa, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de gra de blat de moro congelat
- 100 ml de crema de llet
- sal i pebre
- 100 g de crispetes
- 5 minipanotxes de blat de moro
- 200 g d'aigua de cocció del blat de moro
- 2 fulles d'alga agar-agar
- sal
- 100 g de blat de moro fregit
PREPARACIÓ
Bulliu el blat de moro cru en un cassó amb aigua i sal.
Quan estigui cuit, poseu-lo a la Thermomix, afegiu-hi crema de llet i tritureu-ho fins a aconseguir una crema.
A continuació, poseu un quart de litre de l'aigua de coure el blat de moro en un cassó i deixeu que arrenqui el bull. Afegiu-hi les fulles d'agar-agar, remeneu-ho bé i espereu que torni a arrencar el bull. Tot seguit, poseu-ho en un plat fons i deixeu-ho a la nevera fins que la gelatina hagi quallat. Després, ratlleu la gelatina amb un ratllador americà per aconseguir uns espaguetis de gelatina.
I ja per acabar, emplateu els espaguetis de gelatina en un plat fons i poseu-hi al cantó el blat de moro fregit esmicolat, les minipanotxes desgranades i les crispetes triturades. Serviu la crema de blat de moro al costat en un gerreta.
Quan estigui cuit, poseu-lo a la Thermomix, afegiu-hi crema de llet i tritureu-ho fins a aconseguir una crema.
A continuació, poseu un quart de litre de l'aigua de coure el blat de moro en un cassó i deixeu que arrenqui el bull. Afegiu-hi les fulles d'agar-agar, remeneu-ho bé i espereu que torni a arrencar el bull. Tot seguit, poseu-ho en un plat fons i deixeu-ho a la nevera fins que la gelatina hagi quallat. Després, ratlleu la gelatina amb un ratllador americà per aconseguir uns espaguetis de gelatina.
I ja per acabar, emplateu els espaguetis de gelatina en un plat fons i poseu-hi al cantó el blat de moro fregit esmicolat, les minipanotxes desgranades i les crispetes triturades. Serviu la crema de blat de moro al costat en un gerreta.