"Mojito" a la catalana
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 4 aranges
- 350 cl de rom de canya de sucre
- 100 g de sucre de canya
- 1 manat de fulles de menta
- glaçons
PREPARACIÓ
Preparació: 35 minuts
Cocció: cap ni una
1. Peleu una aranja, però vigileu de treure'n només la pell i no la part blanca entre la pell i la polpa.
2. En un cassó, poseu-hi el rom, el sucre i la pell d'aranja. Deixeu dissoldre el sucre i, després, cremeu l'alcohol.
3. Un cop s'apagui la flama, feu-ho refredar tapat amb un bon grapat de fulles de menta.
4. Espremeu les aranges i coleu-ne el suc.
5. Un cop el rom sigui fred, coleu-lo, barregeu-lo amb el suc de les aranges i fiqueu-lo a la nevera.
6. Per fer els mojitos:
i. Piqueu el gel i poseu-lo en un got amb un parell de fulles de menta fresca.
ii. Aboqueu-hi el cremat fins que cobreixi el gel.
Si sou valents i no heu d'agafar el cotxe, afegiu-hi un raig de rom.
Cocció: cap ni una
1. Peleu una aranja, però vigileu de treure'n només la pell i no la part blanca entre la pell i la polpa.
2. En un cassó, poseu-hi el rom, el sucre i la pell d'aranja. Deixeu dissoldre el sucre i, després, cremeu l'alcohol.
3. Un cop s'apagui la flama, feu-ho refredar tapat amb un bon grapat de fulles de menta.
4. Espremeu les aranges i coleu-ne el suc.
5. Un cop el rom sigui fred, coleu-lo, barregeu-lo amb el suc de les aranges i fiqueu-lo a la nevera.
6. Per fer els mojitos:
i. Piqueu el gel i poseu-lo en un got amb un parell de fulles de menta fresca.
ii. Aboqueu-hi el cremat fins que cobreixi el gel.
Si sou valents i no heu d'agafar el cotxe, afegiu-hi un raig de rom.