"Migas" de la meva àvia
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 400 g de pa sec
- 1 cabeça d'alls
- 1 pebrot verd
- 1 ramell de raïm
- 6 sardines grosses
PREPARACIÓ
1. Fiqueu el pa sec dins de la bossa del pa i l'esmicoleu una mica amb el corró.
2. Després, poseu-lo en un bol amb aigua i el deixeu estovar.
3. Tot seguit, esberleu els alls amb pell i tot.
4. I talleu el pebrot.
5. En una paella amb oli, hi daureu els grans d'all.
6. I, després, el pebrot i el pa fins que agafi textura de "migues".
7. I, per acabar, salteu les sardines a la planxa.
8. Poseu les "migues" al plat i les guarniu amb les sardines al damunt.
2. Després, poseu-lo en un bol amb aigua i el deixeu estovar.
3. Tot seguit, esberleu els alls amb pell i tot.
4. I talleu el pebrot.
5. En una paella amb oli, hi daureu els grans d'all.
6. I, després, el pebrot i el pa fins que agafi textura de "migues".
7. I, per acabar, salteu les sardines a la planxa.
8. Poseu les "migues" al plat i les guarniu amb les sardines al damunt.