“Kabotxa” (carbassa) amb llagostins

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Shion Sano
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Kinoko, Solsona
  • Informació nutricional
    -Obre

    la kabotxa, o carbassa, és una hortalissa que, com el seu color ens indica, és rica en beta-carotè, substancia que, un cop ingerida, es transforma en vitamina A.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kabotxa d'uns 800 g
  • 8 llagostins de mida mitjana
  • sal i pebre
  • Per a la salsa:
  • 250 g de miso blanc
  • 200 g de formatge cremós

PREPARACIÓ

Per començar, obriu la kabotxa per la part de dalt, buideu-la de llavors i traieu-hi la polpa. Seguidament, talleu la polpa a daus, emboliqueu-la amb paper film, tapeu la kabotxa, emboliqueu-la també amb paper film i deixeu-ho coure tot al microones a màxima potència durant 6 minuts.

Mentrestant, traieu l'intestí dels llagostins, sense pelar-los, salpebreu-los i claveu-los una broqueta perquè quedin ben rectes.

A continuació, poseu en un bol el miso, el formatge i la polpa de kabotxa i barregeu-ho bé fins que us quedi una salsa espessa. Després, farciu la kabotxa amb aquesta salsa, tapeu-la i deixeu-la coure al forn durant 25 minuts a 200 graus.

Tot seguit, torneu a obrir la kabotxa, claveu-hi els llagostins a sobre i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts més.

I ja per acabar, emplateu la kabotxa i mengeu-vos-ho com si fos una fondue, sucant-hi els llagostins.

Anar al contingut