"Fru-fru" de fruita
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Coulis de maduixes
- 400 g de maduixes
- 200 g de sucre
- 200 ml d'aigua
- Bavaresa de síndria
- 650 ml de polpa de síndria
- 4 fulls de gelatina
- 350 ml de crema llet 35% mg
- Escuma de taronja sanguina
- 1 l de suc de taronges sanguines
- 6 fulls de gelatina
PREPARACIÓ
Coulis de maduixes
1.Per fer el coulis posem aigua i sucre en un bol, i hi aboquem les maduixes. Ho fem bullir.
2.Ara ho batem suaument. Ho passem pel colador i ho posem a la nevera.
Bavaresa de síndria
1.Amb la gelatina farem una bavaresa de síndria, i una escuma de taronges. Tenim el suc de síndria calent, i hem posat els fulls de gelatina dins de l'aigua freda.
2.La tirem al bol amb el suc calent. Ho passem per un colador i ho afegim al bol del suc fred. I cap al congelador.
Escuma de taronges sanguines
1.Posem la gelatina al bol amb el suc de taronges sanguines calent. Ho fem desfer. Hi acabem de barrejar suc calent i ho passem pel colador amb el suc fred.
2.Ho posem dins el sifó i cap a la nevera.
3.Posarem les tres preparacions en una copa. Comencem per la bavaresa, després hi aboquem el coulis, que quedarà a sota, i posem l'escuma de taronges sanguines al damunt.
1.Per fer el coulis posem aigua i sucre en un bol, i hi aboquem les maduixes. Ho fem bullir.
2.Ara ho batem suaument. Ho passem pel colador i ho posem a la nevera.
Bavaresa de síndria
1.Amb la gelatina farem una bavaresa de síndria, i una escuma de taronges. Tenim el suc de síndria calent, i hem posat els fulls de gelatina dins de l'aigua freda.
2.La tirem al bol amb el suc calent. Ho passem per un colador i ho afegim al bol del suc fred. I cap al congelador.
Escuma de taronges sanguines
1.Posem la gelatina al bol amb el suc de taronges sanguines calent. Ho fem desfer. Hi acabem de barrejar suc calent i ho passem pel colador amb el suc fred.
2.Ho posem dins el sifó i cap a la nevera.
3.Posarem les tres preparacions en una copa. Comencem per la bavaresa, després hi aboquem el coulis, que quedarà a sota, i posem l'escuma de taronges sanguines al damunt.