Arxiu de receptes
< Enrere
Truita de riu al forn
Aliment/s protagonista/es: TRUITA DE RIU
Data d'emissió: 26/09/2005

Una bona recepta per a una bona truita de riu!

Versió per imprimir Versió per imprimir
Ingredients:
Per persona:

1 truita de riu d'uns 350 g
1 patata mitjana
1 cullerada d'ametlla marcona a làmines
1 cullerada de panses de Corint
1 cullerada de mantega
2 llenques finetes de bacon
1 cullerada de mel
1 brot d'anet fresc
sal
pebre
Preparació:
1. Peleu i talleu les patates a rodanxes d'uns 2 mm de gruix amb la Mandolina.
2. Desfeu la mel en mig got d'aigua tèbia. Remulleu-hi les panses.
3. Escalfeu el plat "crisp" uns 2 minuts.
4. Poseu-hi la mantega, les ametlles, el bacon i les panses, i coeu-ho un minut.
5. Afegiu-hi les patates, una mica de sal, i daureu-ho 1 minut més.
6. Mulleu-ho tot amb una mica del suc de maceració de les panses, i afegiu-hi una mica d'anet tallat petit.
7. Per últim, salpebreu la truita i coeu-la de 3 a 5 minuts, girant-la a mitja cocció.
8. Quan la truita sigui daurada i les patates tendres, pareu la cocció i deixeu-ho reposar 2 min dins del forn. Guarniu el plat i que vagi de gust.

© TVC - CCRTV Interactiva, S.A. | Avís legal | Segell de qualitat