Arxiu de receptes
< Enrere
Sípia amb mandonguilles
Aliment/s protagonista/es: SÍPIA
Data d'emissió: 27/09/2005

La sípia destaca pel ferro que aporta

Versió per imprimir Versió per imprimirVeure el vídeoVeure el vídeo
Ingredients:
Per a 6 persones:
2 sípies grosses
250 g de sofregit de ceba i tomàquet
1/2 l de fumet de peix
250 g de carn picada de vedella
250 g de carn picada de porc
molla de 1/2 barra de pa
1 got de llet
1 got de pèsols congelats
farina per les mandonguilles

Per a la picada:
5 avellanes torrades
5 ametlles torrades
1 gra d'all picat
2 culleradetes d'anís dolç
julivert
Preparació:
1. Talleu la sípia sense pietat.
2. Poseu-la a coure amb el fumet i el sofregit fins que arrenqui el bull. Llavors abaixeu el foc i tapeu la cassola.
3. Feu les mandonguilles més bufones de tot Catalunya.
4. Tireu les mandonguilles a la cassola i les deixeu coure 2 minuts., que podeu aprofitar per fer la picada.
5. El punt final el posen els pèsols i la picada. Ho deixeu bullir un minut més i ja està.

© TVC - CCRTV Interactiva, S.A. | Avís legal | Segell de qualitat